Een geslaagde kookweek in Frankrijk!

In augustus 2017 vond de eerste Puur & Bewust Kookweek plaats in het mooie Moulin de Badassat.

Spannend was het……  “Hoe zou het zijn? Hoe zal de groep zijn? Lukt het met alle recepten? Zullen de gerechten in de smaak vallen?” De eerste keer dat we de kookweek organiseerden waren dit toch wel zaken die we ons afvroegen.

En wat blijkt? We hadden een geweldige groep deelnemers! Enthousiaste, gezellige en lieve mensen. Al snel ontstond er een hechte groep en er was veel gezelligheid tijdens het koken en tijdens de maaltijden. We hebben veel gelachen met elkaar, maar ook soms een traantje weg gepinkt. Het werd een heerlijke week!

De recepten bleken in de smaak te vallen en elke maaltijd werden de borden ( én de schalen) helemaal leeg gegeten. Ook de presentaties werden goed ontvangen, ‘ leerzaam en boeiend’. Er was ook tijd om te ontspannen in en om Moulin de Badassat. Met een boek in de hangmat, met je voeten in het kabbelende beekje of een wandeling in de mooie omgeving.

Onderaan deze pagina lees je enkele reacties van deelnemers en kun je foto’s van de week bekijken voor een sfeer impressie.

 Puur & Bewuste KookweekPlus 2018

Gezien de positieve reacties van de deelnemers én het plezier dat wij, Wim, Lucie en Rita, ervaren hebben tijdens deze geslaagde kookweek, hebben we besloten om ook volgend jaar, 2018, weer een kookweek te organiseren!

Het thema van deze KookweekPLUS is Gezondheid en Ontspanning
  • Je leert in de praktijk hoe je een gezonde én lekkere maaltijd bereidt.
  • Je ervaart de positieve invloed van deze manier van eten op je lichaam (en geest).
  • Je geniet van een ontspannen vakantie in een landelijke en rustgevende omgeving.

Een KookweekPLUS, omdat naast het gezamenlijke koken en genieten zijn inbegrepen:

  • De dagelijkse presentaties van Rita over de invloed van voeding op jouw gezondheid.
  • Een coachingsgesprek met Rita (orthomoleculair coach en therapeut).
  • Een ontspannende massage door Lucie.

De week is volledig verzorgd! Voor deze all-inclusive KookweekPlus betaal je €790,00

De Puur&Bewust KookweekPlus is van 23 tot 30 juni 2018.  Uitgebreide informatie over programma, verblijf en kosten vind je in de brochure die je hier kunt downloaden

Lijkt het je leuk om er volgend jaar ook bij te zijn?

Meld je dan vrijblijvend aan via onderstaand formulier. Je komt dan op de reserveringslijst te staan en je bent dan zeker van een plaats. Eind november 2017 vragen we op volgorde van aanmelding een aanbetaling van € 79,- (10%) te voldoen. Je kunt dan nog zonder kosten afzien van deelname. Zodra de aanbetaling ontvangen is, is jouw deelname definitief. Het aantal deelnemers is beperkt, er kunnen maximaal 7 personen mee.

Reacties van deelnemers

Met Rita een ontspannen, leerzame en smakelijke Kookweek in Badassat (Frankrijk) ervaren. Rita brengt haar kennis over voeding en het lichaam toegankelijk, begrijpelijk over. Serieus en humor afgewisseld. Met een leuke groep mensen, de begeleiding van Rita en de heerlijke plek en hulp van Lucie en Wim van de Moulin Badassat, was het een pracht week.”   Maurice

Heerlijk gekookt en gegeten, veel gelachen en ook bewezen dat we er voor elkaar kunnen zijn wanneer nodig.  De fijne plek, de mooie wandelingen, de warmte en gastvrijheid van Wim en Lucie, heel waardevol!Dank alle kookmaatjes voor de fijne week en wie jullie zijn. Dank Rita, voor je inspiratie en je gulle lach!” Caroline

Ik heb een enorme warmte en verbondenheid gevoeld en ervaren in goede, maar ook tijdens minder goede momenten. Bij alles en met iedereen. Voor mij is een kookweek bij Wim en Lucie zeker voor herhaling vatbaar!” Ellen

“Ik ben al actief afgelopen dagen met koken,door jou geïnspireerd. Nu kan ik er verder mee aan de slag”  Marie-Therese

Pin It on Pinterest

Share This