Disclaimer

Algemeen

Praktijk Puur & Bewust, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda  onder nummer 65617606, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website www.puurenbewust.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Praktijk Puur & Bewust streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Praktijk Puur & Bewust aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Praktijk Puur & Bewust niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Praktijk Puur & Bewust heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in orthomoleculaire voeding en -geneeskunde te informeren over de bijdrage die voeding en/of voedingssupplementen in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan het behoud van een goede gezondheid en/of het herstel daarvan. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en voedingssupplementen in relatie tot gezondheid in de breedste zin van het woord.

Praktijk Puur & Bewust kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Medische diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts en/of diëtiste te raadplegen voor specifieke informatie over zijn persoonlijke gezondheidssituatie.

Aan de berichtgevingen die Praktijk Puur & Bewust publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om ziektes te behandelen.

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen en mogen ook niet als zodanig worden aangeboden. Deze producten vallen onder de warenwet.

De toepassing van een voedingssupplement dient uitsluitend om de gewone voeding te optimaliseren en te corrigeren als deze niet of onvoldoende in vitamines en mineralen kan voorzien.

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: welkom@puurenbewust.nl

 

 

 

 

 

 

 

wijzigingen

Praktijk Puur & Bewust behoudt zich het recht voor om haar disclaimer aan te passen. Check deze daarom regelmatig op wijzigingen.

 

De laatste wijzigingen hebben wij op dinsdag 24 mei 2016 doorgevoerd

Pin It on Pinterest